Leállt A Facebook és Az Instagram, Nem Onnel Van A Hiba Vilagszerte Leallt A Facebook A Messenger Az Instagram Es A Whatsapp Is Alfahir

Épp a minap viszonylag hosszú időre és a világ számtalan országában fogott sztrájkba a Facebook Messenger alkalmazása s hiába próbálkozott az ember az üzenetek se nem jöttek se nem mentek. A probléma magyar idő szerint fél 6-kor.


Tpkbaak292rkqm

A Facebook hétfőn a kora esti órákban megadta magát és a közösségi háló birtokában levő képmegosztó az Instagram is leállt valamint a Messenger sem működik.

Leállt a facebook és az instagram. Mint azt a PC World is megírta magyar idő szerint hétfőn este nem sokkal hat előtt egyik pillanatról. Jelezték olvasóink de nem csak itthon immáron több portál is megírta. Az üzenetküldő alkalmazást sem lehet használni.

Egyelőre nem lehet tudni hogy mi okozza a leállást de a helyzet minden bizonnyal nem egyszerű hiszen ilyen hosszú ideig nagyon rég nem szünetelt az élet a. A legtöbb problémát a Facebook weboldalával kapcsolatban jelentették azonban az alkalmazás sem működik. A kora esti órákban elérhetetlenné vált az internet egy jelentős szelete az egész világon szünetelnek a Zuckerberg birodalom szolgáltatásai.

Nem működik az Instagram és a Messenger sem. Leállt a Facebook. Leállt a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp.

Amint kiderül valami frissítjük a cikket. Log in or sign up to leave a comment. Azt írták már dolgoznak a hiba elhárításán.

Leállt a Facebook az Instagram és a Messenger is - Világszintű a jelenség. A Facebook Twitteren reagált a leállásra. A közösségi oldal annak két üzenetküldője és képmegosztója sem működik.

Leállt a Facebook az Instagram és a WhatsApp. A Facebook Twitteren reagált a leállásra. A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan de nem mutatják az új tartalmakat beleértve a hiba során küldött vagy kapott üzeneteket.

Több órára leállt a Facebook az Instagram és a WhatsApp is. Több olvasónk is jelezte hogy hétfőn a kora esti órákban a népszerű közösségi oldalak sem a weboldalról sem az applikációban nem érhetők el. A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan de nem mutatják az új.

Október 4-én este 1730 környékén leállt a Facebook és a kapcsolódó szolgáltatások nem működik többek között a Messenger az Instagram és a WhatsApp sem. Nagyjából délután 6 óta tart a digitális apokalipszis KO. Miért állt le most egyszerre a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp.

Világszerte jelezték a felhasználók hétfő este háromnegyed 6 körül hogy nem elérhető számukra a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp nevű üzenetküldő sem írja a Telex is. Hétfő kora este óta elérhetetlenek a szolgáltatások. Az elmúlt órákban mintegy 14 millióan jelentették a platformokat.

Leállt a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp. Magyarországon legalábbis jelezték olvasóink és immáron több portál is megírta. A cég azt írja már dolgoznak a hiba elhárításán az okozott kellemetlenségért pedig elnézést kér írja a hvghu.

Hétfőn kora este elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal tapasztalták meg kollégáink is. Az egész világon beütött a krach. Igen tényleg leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is.

A Facebook a Twitteren adott ki rövid közleményt. Leállt a Facebook az Instagram és a Messenger. Elszállt a Facebook az Instagram és a Messenger.

Hétfőn nagyjából délután fél 6 körül nemcsak Magyarországon hanem globálisan elérhetetlenné vált a Facebook és a hozzá tartozó szolgáltatások valamint a Messenger és az Instagram is. Hétfőn késő délután globálisan elérhetetlenné váltak a Facebookhoz tartozó szolgáltatások. Hétfő délután leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is.

A Facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben amely szerint nem lehet csatlakoztatni. Azt írták már dolgoznak a hiba elhárításán. A HVG azt írta hogy az androidos alkalmazások már betöltenek ugyanakkor a hírfolyam nem.

Az oldal adatai szerint a leállás fél hat körül kezdődött beszámolók szerint a Facebook egyetlen szolgáltatása sem működik. A leállás romániai idő szerint nem sokkal fél hét után kezdődött azóta a világ számos pontjáról Észak-Amerikától kezdve Dél-Amerikán át egészen Ázsiáig sorra jelentik a felhasználók hogy az oldal leállt. Leállt a Facebook és az Instagram nem működik a Messenger sem.

Leállt a Messenger a Skype az Instagram. Hétfőn este 6 óra körül kezdődtek a gondok ekkor kezdték jelezni a felhasználók hogy nem érhető el a Facebook és a közösségi oldal egyéb szolgáltatásai sem így az Instagram a Messenger és a WhatsApp. Teljes leállás a Facebooknál.

Hétfőn késő délután egyre több felhasználó jelezte a Downdetector oldalon keresztül hogy nem tölt be a Facebook a WhatsApp valamint az Instagram böngészője sem. Link a vágólapra másolva. Tisztában vagyunk azzal hogy egyesek nehezen férnek hozzá alkalmazásainkhoz és termékeinkhez.

Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is Magyarországon. Tegnap a CBS 60 Minutes című műsorában Frances Haugen a cég korábbi munkatársa azt állította hogy a vállalat tisztában van azzal hogy az oldalaikat gyűlöletkeltésre és álhírek terjesztésére is használják ám a Facebook inkább. Mondanánk hogy oszd meg a hírt de nincs hol.

A Facebook Twitteren reagált a leállásra. Még mindig elérhetetlen a Facebook az egész világon több mint három órája. See more of 24hu - TechTud on Facebook.

Leállt a Facebook az Instagram és a Messenger is. Ez most kivételesen nem Facebook üzenetek tucatjai formájában futott be hozzánk Tőletek az e-mailek kezdtek el. Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is Magyarországon.

A Down Detector szerint az egész világon akadozik a szolgáltatás. Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is. Közép-európai idő szerint 17 óra 46 perckor 80 149 bejelentés érkezett az oldalra a facebook-felhasználók részéről az oldal akadozása miatt.

Éjfél körül helyreállt a Facebook közösségi oldal és az óriásvállalat tulajdonában lévő egyéb platformok mint az Instagram és a WhatsApp működése - jelentették kedden hírügynökségek. Nem alakul jól a közösségimédia-óriás hete. Délután hat óra körül hirtelen leállt a Facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik amelyik a társaság tulajdonában van.

Log In Sign Up. Teljesen leállt a Facebook illetve a tulajdonában álló Instagram képmegosztó oldal és a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás is. A Facebook az Instagram és a Messenger de még a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás sem működik.

Világszerte elkezdték jelezni a felhasználók hogy nem elérhető a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp nevű üzenetküldő sem. A Down Detector adatai szerint a leállás fél hat körül kezdődött beszámolók szerint a Facebook egyetlen szolgáltatása sem működik. Bizonyára sokunk ma is így tett este 56 óra tájékán azonban azt tapasztalhatta hogy a Facebook az Insta és a WhatsApp sem töltenek.

A Facebook az Instagram a Twitter és a WhatsApp meg még sorolhatnánk mi-minden az életünk részeivé váltak napi rutinfeladataink közé tartozik hogy időről időre felnézünk ezekre.


Leallt A Facebook Az Instagram Es Mas Alkalmazasok


9aywk6t8hy3y9m


Leallt A Facebook Nem Mukodik A Messenger Es Az Instagram Sem Napidroid


Upg5k9jqeg1c7m


9cwubih4jqptsm


Teljesen Leallt A Facebook A Whatsapp Es Az Instagram Is Blikk


Wjdh55nl3 X86m


Leallt A Facebook Az Instagram A Whatsapp Es A Messenger Sem Mukodik Roviden


Zuy Aiyjfsfibm


Vw3tzc8ro2rpjm


Nem Onnel Van A Hiba Vilagszerte Leallt A Facebook A Messenger Az Instagram Es A Whatsapp Is Alfahir


Dtvock8csiddvm


Raewocbo9iusym


5sxrypeirdthgm


Total Leallt A Facebook Es Az Instagram Olkt Net


Bom0bop Rme9m


Up2dq0kqp32tcm


Radkpjt1hegfom


Tech Leallt A Facebook Az Instagram Es A Messenger Is Frissitve Reagalt A Facebook Hvg Hu

LihatTutupKomentar